Dick van Dijk van Waag Society was bij de presentatie van De stad als interface een van de respondenten. Na afloop schreef hij een review van het boek op de site van Waag Society:

Het boek linkt aan de bredere discussie over sociale innovatie: het verbinden van meerdere perspectieven om hedendaagse uitdagingen te tackelen. Maar ook naar de democratisering van media. Interessant is te bedenken hoe je de stap kunt zetten van het gebruik van urbane media als consument naar het naar je hand zetten van die media (als producent van content), maar ook naar het actief toe-eigenen en veranderen van het medium (als maker).

De uitdaging is nu de verschillende disciplines die betrokken zijn bij stedelijke ontwikkeling en de ‘eindgebruiker’ van de stad met elkaar in gesprek te brengen. Door een grote hoeveelheid initiatieven en innovaties, variĆ«rend van het Rotterdamse Pendrecht tot het Koreaanse Songdo toegankelijk te beschrijven geeft De Waal m.i. een goede aanzet tot een gemeenschappelijk vocabulair om de impact ervan te benoemen.

De hele recensie is hier te lezen.